Op maat gemaakt
Laagste prijs
Gratis kleurstalen
Geen bezorgkosten
3 jaar garantie

Online bestellen


Eenvoudig Silhou Shades online bestellen!
Heb je vragen over de werking of de prijs van de producten in onze webwinkel?  
Kies dan eerst het type shade dat je wenst. Kies vervolgens de kleur en het berekening venster verschijnt waar u het product online volledig naar uw wensen kunt samenstellen.
Klik op bereken en zie de prijs. Als je klikt op 'SPECIFICATIES' leest u alles over de mogelijkheden van het gewenste product.  Wens je te bestellen, klik dan op de bestelknop. Wenst u de berekening over te doen, klik dan weer op "bereken".
Hoe verloopt een bestelling?
Bij stap 1 controleer je de bestelling.
Bij stap 2 kies je de verzend en betaal methode uit, standaard aangevinkt is rembours.
Bij stap 3 vul je je NAW gegevens in en leest U de leveringsvoorwaarden.
Bij stap 4 controleer je de bestelling en klik je op afrekenen.
Heb je gekozen voor IDEAL, VISA of MASTERCARD, ( Vooruitbetaling van het volledige bedrag van de bestelling) dan wordt je doorverbonden met uw bank en heeft u uw betaling daar afgerond. Rabo omnikasse geeft vervolgens aan of de betaling al dan niet gelukt is.
Vermeld bij het overmaken van het totaalbedrag altijd uw factuur nummer, of het bestel nummer boven in bevestigings email die je hierna ontvangt.
De BTW word apart vermeld in het onderstaand overzicht, maar is met het totaalbedrag verrekend.

Hoe gaat het verder
Nadat je de bestelling heeft verzonden en wij uw betaling ontvangen hebben, wordt deze door ons in behandeling genomen. Zodra de shade(s) klaar is, melden wij u via email dat uw raamdecoraties gereed liggen voor verzending.
Je kunt hierop dan reageren en de werkdag doorgeven waarop je wenst dat er afgeleverd kan worden.  Wij geven dit dan voor u aan de bode door. In de ochtend van de aflever dag ontvang je van  onze bode Transmission een email met daarin het tijdsbestek wanneer u de bode kunt verwachten.
Het afspreken van een dagdeel voor de levering is helaas niet mogelijk.