Op maat gemaakt
Laagste prijs
Gratis kleurstalen
Geen bezorgkosten
3 jaar garantie

Slihou-shades elektrisch bedienen


Handige batterij motor voor silhou shades

Je shade eenvoudig draadloos elektrisch bedienen met batterijmotor( RTS) welke in de buis is weggewerkt


Bedien je silhou-shade draadloos en comfortabel. Haal eenvoudig domotica in huis met deze motor ( opladen slechts 1-3 x per jaar). Met de futuristische afstandbediening kun je tot 15 shades tegelijkertijd of apart bedienen. Wij, van silhou-shades.nl stellen de beginstand en eindstand ( shade open) al voor je in, zodat de shade meteen kan worden gemonteerd en gebruikt. Zelf kun je nog een tussenstand instellen zoals de shade laten sluiten in de avond. In het calculatie veld maak je altijd de keuze voor één motor met afstandbediening, motor 1.

silhou-shades elektrisch bedienen

Voor de overige kanalen die je met één afstandsbediening wilt bedienen ( kanaal 2-15) kies je motor 2. Dit is alleen een motor die we voor je inlezen op de afstandsbediening.
Deze motor is ook compatible met domotica systemen van het merk Homewizzard.
Als je al een domotica systeem hebt, dat werkt met schakeldraad, dan is er een schakelmodule leverbaar.
elektrische duo rolgordijnen met domotica
Deze zgn. Dry Contact Switch, (Motor 3 en 4), bevat een kleine mini transmittor waarvan de draden aan de schakelmodule van je bestaand domotica systeem worden gekoppeld. Zo omzeil je als het ware het protocol van je huidige domotica en kun je de raamdecoratie koppelen aan je syteem. Zie foto rechts. Je hebt zelf wel een beetje technische kennis nodig om de switch aan je systeem te kunnen koppelen. Vraag het anders na bij je installateur of neem contact op met onze klantenservice. Er is nu ook mogelijkheid om de silhou shade met je ios of android telefoon te bedienen. We kunnen een smartbox leveren die je zó in het stopkontact steekt en welke met een app via je wifi werkt. Je kan shades dan overal en altijd bedienen, en je kunt ook alles timer gestuurd laten werken zodat je shades automatisch sluiten als je van huis bent.