Op maat gemaakt
Laagste prijs
Gratis kleurstalen
Geen bezorgkosten
3 jaar garantie

WerkwijzeHoe werkt Silhou Shades .nl


Onderstaand  vindt je een beschrijving van hoe wij werken.

Op deze kun je rustig rondbladeren, De shades samenstellen en meteen de prijs opvragen door simpelweg het betreffende formulier in te vullen. Dit is vrijblijvend en je bestelt pas op het moment dat je op de "afrekenen"knop hebt gedrukt op het einde van het bestelproces.

Je kan ervoor kiezen om een aanbetaling te doen of alles in één keer vooraf te betalen. Als U aanbetaald wordt het resterende bedrag a contant aan de bode afgerekend. ( Let op: Hier komt dan een rembourstoeslag van 24,50 bij.)  
Als je een bestelling plaatst ontvang je van ons via email een opdrachtbevestiging. Het komt soms voor dat deze in de spam terecht komt omdat deze automatisch gegenereerd wordt.  Niets ontvangen!  Neem dan even contact op.
Zodra de silhou shade gereed is ontvang je via email een melding.  Reageer hierop om de bezorg dag af te spreken.

Twijfel je over een kleur, vraag dan altijd voor je gaat bestellen gratis en vrijblijvend via onze site een kleurstaal aan. Een monitor kan afwijken. Zie hiervoor de knop onder elke kleur van de shades. Lees ook onze pagina's 'opmeten en monteren' even door. Je vindt deze onderaan de pagina.

Silhou Shades worden gratis bezorgd door Transmission, een gerenommeerde vervoerder welke behoedzaam met uw product omgaat. Op de dag de geleverd gaat worden ontvang je in de ochtend een email van onze vervoerder 'Transmission'  met daarin het dagdeel dat de bode bij U aan huis komt.

Hewo raamdecoratie B.V. is CBW-Mitex erkend (veilig aanbetalen en onafhankelijke geschillencommissie speciaal voor de wonen branche) en geven naast de wettelijke garantie drie jaar garantie op onze producten.

Voor vragen of opmerkingen staan we graag voor U klaar.

Hewo Raamdecoratie B.V.
De silhou shades worden in Weert gemaakt.
Showroom en fabriek: Parallelweg 170 (Showroom uitsluitend te bezoeken na telefonische afspraak)
6001 HM Weert
Tel (0031)-(0)495-541011
k.v.k. 66151813
BTW 856417166B01